JÖJJÜNK ÖSSZE, ÉS NYERJÜNK

Egységes sportruházatot keres magának és csapatának? Használja ki a klubok és csapatok felszerelésében szerzett több mint 120 éves tapasztalatot a sportágak széles skáláján. Legyen szó amatőr klubról, profi csapatról vagy cégről, csak írjon nekünk – mi segítünk,és a legjobb tanáccsal látjuk el!

Legyen Ön is Erimás Klub!

ERIMA LOGISTIC CENTER

Fedezze fel raktárunk működését, exkluzív betekintést nyújtva a kulisszák mögé.

EGY HAGYOMÁNYOKKAL RENDELKEZŐ VÁLLALAT

Nagy teljesítményű, szolgáltatásorientált vállalat vagyunk, leányvállalatokkal Németországban, Ausztriában, Svájcban, Franciaországban, Belgiumban és Hollandiában. Több mint egy évszázada kínálunk mindent egy kézből: textíliákat, zsákokat, labdákat és a szükséges sportkellékeket szinte minden sportághoz csúcsminőségben, egyedi dizájnnal és maximális funkcionalitással.

A MÁRKÁRÓL

Hagyományos és hiteles: Több mint egy évszázada dolgozunk együtt a szinte minden sportághoz alkalmas textíliák és hardverek kifejlesztésén, gyártásán és forgalmazásán.

Tudjon meg többet

TÖRTÉNELEM

Az ERIMA ma a legrégebbi még létező német sportmárka. A vállalat tehát hosszú és tradicionális múltra tekinthet vissza. Szeretnénk elkalauzolni Önt egy kis időutazásra.

Tudjon meg többet