LEGYEN AZ ERIMA PARTNERE!

Ön sportkiskereskedő vagy divatüzlet? Legyen az Erima partnere, és növelje vállalkozását. Legyen szó professzionális sportruházatról, a legkelendőbb futball-labdáinkról, digitális klubboltokról vagy új ügyfelek megnyeréséhez szükséges marketinganyagról - mi az Ön oldalán állunk. Nemzetközi üzleti csapatunk szívesen beszélget Önnel a vonzó együttműködési lehetőségekről. Bővítsük együtt az üzletünket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most

MIÉRT ÉRDEMES ERIMA FORGALMAZÓVÁ VÁLNIA?

Hagyományos vállalatként szponzoráló partnereink mellett kisebb, regionális klubokat is támogatunk. Legyen szó kerületi bajnokságról, országos bajnokságról, futócsoportról vagy céges rendezvényről - az ERIMA az Ön kapcsolattartója: a tanácsadástól az ajánlaton át a megrendelésig és az azt követő kiszolgálásig. Nálunk mindenki profi.

AZ ÖN ERIMA ELŐNYEI

A Teamsport otthona: Modern ERIMA logisztikai központunkban több mint 3,5 millió terméket tárolunk több mint 20 000 m2-en az Ön és csapata számára. Naponta akár 50 000 tétel szállítása esetén a legmodernebb raktárrendszer biztosítja azt, amiről ismertek vagyunk: kiemelkedő szállítási képességet, következetességet és gyorsaságot.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most

GYORS KISZÁLLÍTÁS

Több mint 3,5 millió termékünk mindig központi raktárunkban van raktáron és azonnali kiszállításra készen. Még nagy mennyiségű megrendelések esetén is minden termékünk azonnal szállítható.

 

HOSSZÚ RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

Legyen szó játékosváltásról vagy a sportruházat elhasználódásáról,hiszen a klubok és csapatok folyamatosan változnak. Éppen ezért csapattermékeink négy évig elérhetők, és bármikor könnyedén újrarendelhetők.

PRÉMIUM MINŐSÉG 1900 óta

Ha sportról van szó, a dolgok néha keményre fordulnak. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk sporteszközeink minőségére, tartósságára és hosszú élettartamára.

ERIMA AZ ÖN PARTNERE

Önnek és csapatának van még kérdése? Szeretne először egy nem kötelező erejű konzultációt? Egyedi ajánlatot szeretne, vagy közvetlenül szeretne rendelni? Akkor írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül - a lehető leghamarabb jelentkezünk!

Legyen partner!

 Kattintson ide az adatvédelmi irányelvekért.