SPORT BESZÁLLÍTÓ KERES KLUBOKAT

A csapatsportok a DNS-ünkben vannak. Egységes sportruházatot keres magának és csapatának? Profitáljon a klubok és csapatok felszerelésében szerzett több mint 120 éves tapasztalatból a sportágak széles skáláján. Legyen szó amatőr klubról, profi csapatról vagy vállalatról, csak írjon nekünk – mi segítünk,és tanácsot adunk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot most

CSAPATA FELSZERELÉSE

Legyen szó egyedi mezekről, tréningruhákról, pólókról, felszerelésekről vagy szurkolói cikkekről - az ERIMA-val Ön és csapata tökéletesen fel van szerelve a következő szezonra vagy a közelgő eseményre. A mix & match elvnek köszönhetően különböző modelleket és méreteket is kombinálhat. Minden klubnak és csapatnak verhetetlen csapatkedvezményt kínálunk!

Nézze meg katalógusainkat

AZ ÖN ERIMA KLUBÜZLETE

Az ERIMA egyéni klubboltjával támogatja Önt és klubját. Különleges szolgáltatásként elkészítjük az Ön számára a boltokat.

AZ ÖN EGYÉNI KLUBKATALÓGUSA

Saját klubkatalógust vagy szórólapot készítünk Önnek klubja logójával és egyéni klubkollekciójával. PDF formátumban, hogy online böngészhesse, vagy kinyomtatva minden egyes csapat számára.

 

MY ERIMA KONFIGURÁTOR

Készítse el csapatának mezből és rövidnadrágból álló felszerelését egyedi tervezésben. A kreativitásnak és a tervezésnek nincsenek határai.

Tervezd meg most

SZOLGÁLTATÁS, A SZAKEMBEREK SZÁMÁRA

Érezd magad profinak és öltözz úgy, mint egy profi! Hagyományos cégként szponzoráló partnereink mellett a kisebb, regionális klubbokat is támogatjuk. Legyen szó kerületi bajnokságról, országos bajnokságról, futócsoportról vagy céges rendezvényről - az ERIMA az Ön kapcsolattartója: a tanácsadástól az ajánlaton át a megrendelésig és az azt követő kiszolgálásig. Nálunk mindenki profi.

AZ ÖN ERIMA ELŐNYEI

A Teamsport otthona: Modern ERIMA logisztikai központunkban több mint 3,5 millió terméket tárolunk több mint 20 000 m2-en az Ön és csapata számára. Naponta akár 50 000 tétel szállítása esetén a legmodernebb raktárrendszer biztosítja azt, amiről ismertek vagyunk: kiemelkedő szállítási képességet, következetességet és gyorsaságot.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most

GYORS KISZÁLLÍTÁS

Több mint 3,5 millió termékünk mindig központi raktárunkban van raktáron és azonnali kiszállításra készen. Még nagy mennyiségű megrendelések esetén is minden termékünk azonnal szállítható.

HOSSZÚ RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

Legyen szó játékosváltásról vagy a sportruházat elhasználódásáról,hiszen a klubok és csapatok folyamatosan változnak. Éppen ezért csapattermékeink négy évig elérhetők, és bármikor könnyedén újrarendelhetők.

PRÉMIUM MINŐSÉG 1900 óta

Ha sportról van szó, a dolgok néha keményre fordulnak. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk sporteszközeink minőségére, tartósságára és hosszú élettartamára.

120 ÉV CSAPATSPORT-TAPASZTALAT

100% csapatsport! Sporteszközgyártóként 1900 óta tevékenykedünk, és több mint 2000 szakkereskedővel és több mint 1500 klubbal rendelkező, Európa-szerte működő hálózatot építettünk ki. A csapatok, és komplett klubok sportruházat és kiegészítők felszerelésének specialistája vagyunk. Legyen szó labdarúgásról, kézilabdáról, röplabdáról, teniszről, atlétikáról, futásról, tornáról, asztaliteniszről vagy bármely más sportágról vagy tevékenységről, amelyet csapatban űznek.

Tekintse meg történelmünket

ERIMA AZ ÖN PARTNERE

Önnek és csapatának van még kérdése? Szeretne először egy nem kötelező erejű konzultációt? Egyedi ajánlatot szeretne, vagy közvetlenül szeretne rendelni? Akkor írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül - a lehető leghamarabb jelentkezünk!

Lépjen kapcsolatba velünk most

 Kattintson ide az adatvédelmi irányelvekért.